Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΤΑ Galerie de Beaute ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ PARTY ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ!!!



Και ΝΑΙ! Είναι Γεγονός!!! Τα Galerie de Beaute άνοιξαν κατάστημα και στη Χαλκίδα και το γιόρτασαν με ένα μοναδικό  Party το οποίο είχε τα πάντα!!!!!!

Επαγγελματιες Make up Artists της Radiant έβαψαν σχεδόν όλες τις γυναίκες που επισκευθηκαν εχθές τα Galerie de Beaute και έδωσαν πολλά χρήσιμα Tips τα οποία θα μοιραστώ μαζί σας σε επόμενο Post !!! Αλλά και επαγγελματιες Make up Artists από άλλες εταιρίες TommyG, ERRE DUE, ESTEE LAUDER, MAX FACTOR και πολλές πολλές άλλες έκαναν όμορφες τις γυναίκες της Χαλκίδας!!
Εδώ βλέπουμε τα κορίτσια της ESTEE LAUDER Παρεσα και Αννα

Και ενώ αρχικά ΕΨΑΧΝΑ μοντέλο
για να φωτογραφίσω βήμα βήμα το μακιγιάζ του βρέθηκα με δυο μοντέλα!!!! Ένα μεγάλο και ένα λίγο πιο μικρο κατά τρία χρόνια!! Η Κωνσταντίνα και η Μαρία!!

Η Ματίνα απο τη MAX FACTOR ανέλαβε τη Κωνσταντίνα 
Και ιδού το αποτέλεσμα!!!
Και το Μαρακι μας ανέλαβε η Ρια απο την TommyG
Και ιδού τα αποτελέσματα
                                  














Βέβαια όπως όλα τα Party ειχε: μουσική με SPECIAL GUEST τους KINGS και το νεο τους hit "Mojito" και DJ SET τον TEO TZIMAS τους οποίους είχαν προσκαλέσει τα Galerie de Beaute σε συνεργασία με τον καλύτερο ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας ΣΟΚ FM 104,8 !!!! Με παρουσιαστές τη  Μοναδική και Γλυκύτατη Ελινα Παπιλα και τον Ανεπανάληπτο Γιωργο Καρτελια


(χιχιχιχι ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΙΝΑΑΑ!!!)

Αλλά όπως κάθε Summer Party δεν έλειψαν τα μοναδικά "mojito" απο τον βραβευμένο Flair Bartender Ηλία Κούση ο οποίος εισέπραξε πολλά συγχαρητήρια απο το κόσμο!!!!

 Και όσο για μένα.. Πέρασα υπέροχα!!! Εύχομαι Καλές Δουλείες στα Galerie de Beaute!!!! 
                                    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ EVENT!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου